Politica de Confidentialitate

Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies.

Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.


ANUNTURI
ZIARE LOCALE
ANUNTURI
ZIARE NATIONALE
ANUNT ONLINE
34 Situri
MARE
PUBLICITATE
ANUNT U.E. CONTACT

Anunturi Licitatii

Anunturi online va garanteaza vizibilitate crescuta in fata unui numar mare de vizitatori zilnici. Pentru a publica un anunt pe situl nostru in categoria "Licitatii" apasa aici.

Sprl Lichidator Judiciar Debitorului Servimpex

Valabil in:
Licitatii Toata tara
     Publicat in: 19 Jan 2021
IS-ROM SPRL, lichidator judiciar al debitorului H.G.A. SERVIMPEX S.R.L. – în faliment, organizează licitație publică pentru vânzarea imobilului teren extravilan cu o suprafață de 15.000 mp situat în Corbeanca, jud. Ilfov, tarlaua 29, parcela 107/2/6.
Prețul de vânzare a bunului imobil menționat este de 127.500 Euro plus TVA.
Licitația pentru vânzarea bunului imobil menționat mai sus va avea loc la data de 28.01.2021 ora 14,00 la sediul lichidatorului judiciar din București, str. Ion Câmpineanu nr. 11, etaj 2, sector 1.
Detalii privind bunurile scoase la vânzare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi achiziționat de la sediul lichidatorului judiciar.
Detalii privind bunul scos la vânzare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi achiziționat de la sediul lichidatorului judiciar. Pentru informaţii suplimentare vă puteți adresa lichidatorului judiciar la tel: 021-3123388; email: office@is-rom.ro, catalin.cotorogea@is-rom.ro.

Avize Informare Compania Nationala Investitii

Valabil in:
Licitatii Toata tara
     Publicat in: 19 Jan 2021
AVIZE G.A
INFORMARE
COMPANIA NATIONALA DE INVESTITII/ CONSILIUL JUDETEAN PRAHOVA, prin S.C. EAST WATER DRILLINGS S.R.L., str. Bd. Chisinau, nr. 8, sector 2, Bucuresti, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a avizului de gospodărirea apelor de la Administraţia Naţională Apele Române – Administratia Bazinala de Apa Buzau-Ialomita, pentru obiectivul de investiţii: “Reabilitare si modernizare DJ102I, Valea Doftanei, judetul Prahova – Bradet, judetul Brasov”, localizat în comuna Valea Doftanei, judeţul Prahova. Această investiţie este nouă.
Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1966, cu modificările şi completările ulterioare.
Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodarire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată.
Persoanele care doresc sa transmită observaţii, sugestii si recomandări se pot adresa solicitantului pe adresa str. Turturelelor, nr. 11a, Bucureşti, tel. 0768500168.

Hidroconstruc Arge Organizeaz Licita Nzare

Valabil in:
Licitatii Toata tara
     Publicat in: 14 Jan 2021
HIDROCONSTRUCȚIA SA UCM ARGEȘ organizează licitație de vânzare mijloace fixe în 29.01.2021, ora 11. Informații 0248635500, cosmin.chitu@hidroconstructia.com
Pachete Ziare Locale
Pachete Ziare Nationale
Argus Reo - solutii profesionale pentru agentii imobiliare
Cursuri tenis - Grupe copii cu antrenor licentiat

Anunturi in ziarul Libertatea
Anunturi in ziarul Anuntul Telefonic
Publica 1 aparitie gratuit in Jurnalul National pentru fiecare 5 aparitii platite
ANUNTURI
ZIARE LOCALE
ANUNTURI
ZIARE NATIONALE
ANUNT ONLINE
34 Situri
MARE
PUBLICITATE
ANUNT U.E. CONTACT
Situri partenere:
Anunturi | Anunturi | Anunturi gratuite |