Politica de Confidentialitate

Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies.

Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.


ANUNTURI
ZIARE LOCALE
ANUNTURI
ZIARE NATIONALE
ANUNT ONLINE
34 Situri
MARE
PUBLICITATE
ANUNT U.E. CONTACT

Anunturi Diverse

Anunturi online va garanteaza vizibilitate crescuta in fata unui numar mare de vizitatori zilnici. Pentru a publica un anunt pe situl nostru in categoria "Diverse" apasa aici.

Anunt Public Privind Depunerea Solicitarii

Valabil in:
Diverse Toata tara
     Publicat in: 19 Jan 2021
Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu
(titularul proiectului)

SC/PF NOVUM BUSINESS INVEST S.R.L anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul DESFIINTARE IMOBILE C1, C4, C5, C7, C9 - C13, CONSTRUIRE ANSAMBLU DE LOCUINTE COLECTIVE SI FUNCTIUNI MULTIPLE CU REGIM DE INALTIME 2S+P+11E, IMPREJMUIRE TEREN SI ORGANIZARE EXECUTARE LUCRARI, propus a fi amplasat in Bucuresti, sector 6, Bulevardul Timisoara, nr.56, nr. cad. 226268 .
Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Bucuresti, din Bucuresti, sector 6, Aleea Lacul Morii, nr. 1, si la sediul titularului SC NOVUM BUSINESS INVEST S.R.L din Splaiul Unirii, nr. 197, etaj 6, ap. 26 Duplex, Sector 3 , Municipiul Bucuresti, in zilele de luni-vineri, intre orele 9.00-12.00.

Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bucuresti.

Anunt Public Privind Decizia Etapei Incadrare

Valabil in:
Diverse Toata tara
     Publicat in: 18 Jan 2021
Anunt public privind decizia etapei de incadrare (Reabilitare/modernizare sistem rutier (carosabil si trotuare) și amenajare locuri de parcare – Șos. Olteniței)

Sectorul 4 al Municipiului București prin Direcția Dezvoltare – Serviciul Investiții, titular al proiectului Reabilitare/modernizare sistem rutier (carosabile și trotuare) și amenajare locuri de parcare – Șos Olteniței (tronson cuprins între Piața Sudului și City Mall), anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Bucuresti, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: nu se supune evaluării impactului asupra mediului, pentru proiectul Reabilitare/modernizare sistem rutier (carosabile și trotuare) și amenajare locuri de parcare – Șos Olteniței (tronson cuprins între Piața Sudului și City Mall), propus a fi amplasat în Bucuresti, Sector 4, Soseaua Olteniței, F.N.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Bucuresti din Bucuresti, sector 6, Aleea Lacul Morii, nr. 1, în zilele de luni-vineri, între orele 9.00 -12.00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmbuc.anpm.ro/.
Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

S.C. C.P.W. SILVANIA NATURA S.R.L.,

Valabil in:
Diverse Mures
     Publicat in: 15 Jan 2021
S.C. C.P.W. SILVANIA NATURA S.R.L., MUREȘ anunta publicul interesat ca s-a luat de catre Agentia pentru Protectia Mediului Covasna Decizia privind incadrarea Amenajamentului fondului forestier proprietate privata apartinand SC C.P.W. SILVANIA NATURA S.R.L., Mures, situat in U.P. I Ciresu C.P.W., cu amplasamentul pe raza U.A.T. Sita Buzaului si U.A.T. Zagon, judetul Covasna, fara aviz de mediu, planul urmand a fi supus procedurii de adoptare fara aviz de mediu. Observatiile si comentariile publicului interesat privind decizia etapei de incadrare se depun in scris, la sediul APM Covasna, situat in Sfantu Gheorghe , Bdul Grigore Balan nr 10,in zilele de luni-vineri, intre orele 09.00-13.00, telefon 0267.323.701 in termen de 10 zile de la data aparitiei anuntului.

S.C. INTERO PROPERTY DEVELOPMENT S.R.L.

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 14 Jan 2021
S.C. INTERO PROPERTY DEVELOPMENT S.R.L. avand sediul in Str. Ziduri Mosi, nr. 25, Pavilion Administrativ, Camera 5, et. 2, sector 2, Bucuresti, titular al planului "PLAN URBANISTIC ZONAL - B-dul. Bucurestii Noi, nr. 43, Sector 1, Bucuresti - Ansamblu mixt - birouri, comert si servicii - 3S+P+11E+Eth" anunta publicul interesat asupra deciziei de emitere a avizului de mediu pentru planul/programul mentionat. Urmatoarele documente care privesc: planul/programul adoptat, modalitatile prin care consideratiile privind mediul au fost integrate in plan/program, modul de pregatire a raportului de mediu, motivele pentru alegerea alternativei de plan/program avizate si masurile decise privind monitorizarea efectelor asupra mediului, pot fi consultate la sediul Agentiei Regionale pentru Protectia Mediului Bucuresti din Aleea Lacul Morii nr. 1 (in spatele benzinariei Lukoil), sector 6, de luni pana vineri intre orele 900-1200.

Anun Public Privind Decizia Etapei Incadrare

Valabil in:
Diverse Toata tara
     Publicat in: 14 Jan 2021
ANUNŢ PUBLIC PRIVIND DECIZIA ETAPEI DE INCADRARE UNIUNEA NATIONALA A COOPERATIVEI MESTESUGARESTI - UCECOM


S.C. UNIUNEA NATIONALA A COOPERATIVEI MESTESUGARESTI – UCECOM, titular aI proiectului
MODIFICARE PROIECT IN EXECUTIE AUTORIZAT CU AC NR.33407/30.10.1991 "REALIZARE EXTINDERE SPATII CAZARE HOTEL CASCOM-MAMAIA"PRIN MODIFICARE REGIM DE INALTIME DE LA S+P+M+8E LA S+P+M+5E , MODIFICARE COMPARTIMENTARI INTERIOARE SI MODIFICARE FATADE

anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM CONSTANTA: NU ESTE NECESARA EFECTUAITEA EVALUARII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI, in cadruI procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul MODIFICARE PROIECT IN EXECUTIE AUTORIZAT CU AC NR.33407/30.10.1991 "REALIZARE EXTINDERE SPATII CAZARE HOTEL CASCOM-MAMAIA"PRIN MODIFICARE REGIM DE INALTIME DE LA S+P+M+8E LA S+P+M+5E , MODIFICARE COMPARTIMENTARI INTERIOARE SI MODIFICARE FATADE , propus a fi amplasat in ZONA CAZINO, LOT 2 ,STATIUNEA MAMAIA, JUDET CONSTANTA.

1. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteazd pot fi consultate la sediul autoritdtii competente pentru proteclia mediului CONSTANTA din strada Unirii nr. 23, telefon 546696 , in ziIeIe de 18-22.01.2021, intre orele 8-17, precum si Ia urmatoarea adresa de internet (http: apmct.anpm.ro ).
Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de Ia data publicdrii anunlului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

COFCO INTERNATIONAL ROMANIA S.R.L.

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 11 Jan 2021
COFCO INTERNATIONAL ROMANIA S.R.L. cu sediul in Bucuresti, Sectorul 2, Sos. Pipera, nr. 46D-46E-48, Oregon Park, cladirea D, et. 5, telefon/fax. +40 31 824 2220 / +40 31 824 2222, anunta publicul interesat asupra faptului ca s-a solicitat avizul de mediu pentru planul P.U.Z." Construire baza de depozitare - conditionare cereale, anexe, front de acostare, imprejmuire, bransamente la utilitati, organizare de santier", ce se va implementa in Comuna Bordusani, Jud. Ialomita, Tarlaua 323/1, Parcelele 36 si 37, N.C. 26962", in scopul introducerii terenului in intravilan si s-a intocmit prima varianta a acestuia. Termenul de acceptare a comentariilor si sugestiilor este pana la data de 30.01.2021. Comentariile publicului se pot transmite la sediul A.P.M. Ialomita, cu sediul in Mun. Slobozia, str. Mihai Viteazul, nr1, cod 920083, jud. Ialomita.

Casa de Insolventa Matei si Paulus SPRL

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 04 Jan 2021
Casa de Insolventa Matei si Paulus SPRL notifica deschiderea procedurii generale a falimentului impotriva debitoarei F.D.E.E. SISTEM SRL CUI: 32773136, J08/190/2014, prin sentinta civila 992/sind din 15.12.2020 pronuntata de Tribunalul Brasov, Sectia Civila, in dosarul nr. 3448/62/2018. Termenul limita pentru inregistrarea cererilor de creante nascute dupa deschiderea procedurii in vederea intocmirii tabelului suplimentar de creante este 29.01.2021.
Pachete Ziare Locale
Pachete Ziare Nationale
Argus Reo - solutii profesionale pentru agentii imobiliare
Cursuri tenis - Grupe copii cu antrenor licentiat

Anunturi in ziarul Libertatea
Anunturi in ziarul Anuntul Telefonic
Publica 1 aparitie gratuit in Jurnalul National pentru fiecare 5 aparitii platite
ANUNTURI
ZIARE LOCALE
ANUNTURI
ZIARE NATIONALE
ANUNT ONLINE
34 Situri
MARE
PUBLICITATE
ANUNT U.E. CONTACT
Situri partenere:
Anunturi | Anunturi | Anunturi gratuite |