Politica de Confidentialitate

Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies.

Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.


ANUNTURI
ZIARE LOCALE
ANUNTURI
ZIARE NATIONALE
ANUNT ONLINE
34 Situri
MARE
PUBLICITATE
ANUNT U.E. CONTACT
PLATA prin SMS
Anunturile online pe 34 de situri se pot achita si prin SMS in retelele Telekom, Vodafone, Digi. Rapid si usor - publica anuntul si achita-l ca sa apara imediat pe 34 de situri!!!

Daca ai platit ANUNTUL ONLINE deja prin SMS introdu parola primita AICI.

Anunturi Diverse

Anunturi online va garanteaza vizibilitate crescuta in fata unui numar mare de vizitatori zilnici. Pentru a publica un anunt pe situl nostru in categoria "Diverse" apasa aici.

Aceast Informare Este Efectuat Societatea

Valabil in:
Diverse Toata tara
     Publicat in: 03 Aug 2020
Această informare este efectuată de SOCIETATEA NAȚIONALĂ A CĂRBUNELUI S.A., cu sediul în municipiul Ploiești, str. Buna Vestire, nr. 35, jud. Prahova, tel. +4 0730.916.389, e–mail sncfinanciar@yahoo.com, ce intenționează să solicite de la S.G.A. Brașov aviz de gospodărire a apelor pentru realizarea lucrărilor „MODIFICARE PRIN DESFIINȚARE PARȚIALĂ A CĂII FERATE INDUSTRIALE AUGUSTIN”, amplasate în comuna Augustin, județul Brașov. Investiția este nouă, iar ca rezultat al procesului de producție NU vor rezulta ape uzate. NU se evacuează ape uzate în receptori naturali. Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările și completările ulterioare. Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționată sau tel 0730916389 , după data de24.07.2020.

ANUNT DE MEDIU- MIRON MIHAI CRISTIAN GABRIEL

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 24 Jul 2020
MIRON MIHAI CRISTIAN GABRIEL titular al proiectului DEMOLARE ANEXA , anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare GOSPODAREASCA SI CONSTRUIRE TERASA ACOPERITA CU BUCATARIE SI GRATAR, NU SE SUPUNE EVALUARII DE IMPACT ASUPRA MEDIULUI/ EVALUARII ADECVATE / EVALUARII IMPACTULUI ASUPRA CORPURILOR DE APA, de catre Agentia pentru Protectia Mediului Ilfov, in cadru procedurii de evaluare a impactului asupra mediului,pentru proiectul DEMOLARE propus a fi amplasat in Moara Vlasiei, Soseaua Eroilor nr. 26 , amplasamentului, ANEXA GOSPODAREASCA SI CONSTRUIRE TERASA ACOPERITA CU BUCATARIE SI GRATAR. Proiectul acordului de mediu si informatiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Ilfov: Bucuresti, sector 6, Aleea Lacul Morii nr. 1, in zilele de luni - joi, intre orele 09-13 si vineri intre orele 09-12, precum si la urmatoarea adresa de internet: apmif.anpm.ro . Observatiile contestatiile publicului se primesc la sediul APM Ilfov, Aleea Lacul Morii nr.1, Bucuresti , in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

ANUNT PUBLIC S.C. EXPLOATATIA AGRICOLA BIRDA S.R.L

Valabil in:
Diverse Timis
     Publicat in: 14 Jul 2020
ANUNT PUBLIC S.C. EXPLOATATIA AGRICOLA BIRDA S.R.L anunta intentia de revizuire a autorizatiei de mediu pentru activitatile cu cod CAEN : 0164 Pregatirea semintelor, 0163 Activitati dupa recoltare , 0161- Activitati auxiliare pentru productia vegetala, desfasurate la punctul de lucru din Comuna Birda, Sat Birda, nr. 295 , Jud Timis

Pierdut Carnetul Student Facultatea Inginerie

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 13 Jul 2020
Am pierdut carnetul de student la facultatea de inginerie mecanica și mecatronica in metrou. Numele meu este Cristescu Beniamin

MIRON MIHAI CRISTIAN GABRIEL

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 10 Jul 2020
MIRON MIHAI CRISTIAN GABRIEL anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul DEMOLARE ANEXA GOSPODAREASCA SI CONSTRUIRE TEREASA ACOPERITA CU BUCATARIE SI GRATAR, propus a fi amplasat in Moara Vlasiei, Soseaua Eroilor nr. 26 , Ilfov . Informatii privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului Ilfov, Aleea Lacul Morii nr.1, Bucuresti. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului Ilfov, Aleea Lacul Morii nr.1, Bucuresti.
Pachete Ziare Locale
Pachete Ziare Nationale
Argus Reo - solutii profesionale pentru agentii imobiliare
Cursuri tenis - Grupe copii cu antrenor licentiat

Anunturi in ziarul Libertatea
Anunturi in ziarul Anuntul Telefonic
Publica 1 aparitie gratuit in Jurnalul National pentru fiecare 5 aparitii platite
ANUNTURI
ZIARE LOCALE
ANUNTURI
ZIARE NATIONALE
ANUNT ONLINE
34 Situri
MARE
PUBLICITATE
ANUNT U.E. CONTACT
Situri partenere:
Anunturi | Anunturi | Anunturi gratuite |